Livet runt 40

Inbjudan till smygstartskampanj för föräldrar

Jag fick idag en inbjudan från Todster.se. Så här skrev de i sitt mail:
Vi är två entreprenörer som i dagarna lanserar en ny shoppingklubb för föräldrar och vi vill jättegärna bjuda in dig att delta i vår smygstartskampanj. Kampanjen pågår till söndag och innehåller produkter från 3 utvalda varumärken. Alla produkter finns att handla till 50- 70% rabatt. Idag på alla hjärtans dag så bjuder vi dessutom på frakten.
Vår sida heter Todster – och vi vill vara en shoppingklubb likt Campadre eller Members – men som bara fokuserar på barn.
Vi kommer erbjuda en blandning av baby- och barnkläder, leksaker, barnvagnar och sängkläder och förhoppningsvis mycket mer. Vårt mål är att erbjuda alla produkter en förälder kan önska. Därför vore det jättekul om du ville ge oss lite feedback på vilka produkter och varumärken du skulle vilja se hos oss, det är vi väldigt nyfikna på! Förhoppningsvis kommer vi kunna erbjuda dina favoritmärken, och till riktigt trevliga priser därtill.

Jag har nu 10 inbjudningar till denna kampanj och går ni in och registrerar er på Todster.se och anger min email : [email protected] som personlig kod godkänner de er ansökan på en gång. Kom ihåg. Endast de tio första. Registrerar ni er så skriv gärna det i kommentarsfältet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.