Livet runt 40

Nattningsrutiner

Våra nattningsrutiner har sannerligen ändrat sig allteftersom Olivia vuxit och blivit äldre. Vi har sjungit och bumpat stjärt och buffat. Vi har sövit i famn och lagt ner i henne i sin säng.
Nuförtiden vill hon oftast inte att vi gör så mycket. Vi lägger henne ner i sin säng runt 19,30. Stoppar napp i mun och ger båda snuttarna. Sen lägger jag eller Andy oss i vår säng som är bredvid och ligger där tysta.
Ett par gånger får vi plugga in napp igen och slänga snuttar över ansiktet så de gosar in sig ordentligt i det lilla trynet.
Hon kan skälla och gnälla, men vi brukar få henne att smna allt mellan 1 min – 20 min.
Men vissa dagar, som denna är hon ganska omöjlig. Hon har slängt iväg nappen långt långt, så man får leta i mörkret, lägga sig bredvid och sträcka ut armarna under sängen (och det är ju alltid roligt att se mammas hår på kvällskröken). Hon har satt sig upp och krupit iväg. Hon har ställt sig upp bredvid vår säng och börjat skratta.
Alltså vad gör man? Allt gör hon ju med världens smile dessutom den lilla skitungen, så arg finns ju inte på världskartan.. eller frustrerad för den delen. Bara lägga ner, plugga och slänga snuttar. Och så börjar man om.. igen och igen och igen.
Jag och Andy har iaf kommit överens om att de gånger de tar över 30 min byts vi av. Då tar den andre partnern vid där den andre slutade.. och så fortsätter vi.
Jag har gravidblåsa och måste kissa ganska ofta, så denna ök är bra.
Just nu är Andy inne och försöker. Själv ska jag göra äggamackor med tomat på. Sweeeet!

20120129-204037.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Timjanoakleja

    Ja ser är ett styr att få dem att sova… Vi bär honom fortfarande till sömns men har pratat om att försöka sluta med det innan han blir för tung – det börjar redan bli jobbigt…
    Kram