Livet runt 40

Utmaning

Jag har visst fått en utmaning från Lilla Lady, som här ska svaras på.. så då kör vi.
1. Vad gjorde jag för 10 år sedan?
Oj shit… jag är ju så jäkla senil.. För tio år sedan (räkna räkna) var jag dryga 25 år (åh så ung). Jag hade precis sagt upp mig från mitt jobb på Transcom och tagit jobb som försäljare. Jag hade dessutom tagit mig ur ett destruktivt förhållande och flyttat till egen lägenhet. Jag famlade efter fotfästet och försökte hitta mig själv. Sen var jag ute i krogsvängen och festade ganska mycket med underbara vänner. En knagglig början på året som bara blev bättre och bättre.
2. Vad gjorde jag för 1 år sedan?
My o my.. För ett år sen var lillskrutten blott 1 månad gammal och jag var hyper för allting. Vi kollade så hon andades konstant och var oroliga för RSvirus. Korven hade dessutom lite kolik så mycket sovande blev det ju inte.. hehe
3. Fem snacks jag gillar
Oj.. 1. Salta dödskallar.. eller ja med socker på.. satana vad goda de är. De finns inte överallt. Vissa affärer lurar en och de är salta och sega.. det är de sockrade man vill åt.. MUMMA. 2. Kinapuffar… kommentarer överflödiga. 3. Plopp mmmm  4. Grillchips med Holiday dip. Alltså hallå.. jag skulle kunna leva på holidaydipp. 5. Sura S- blå och gula. Vattenmelon blåbär.. Herregud så goda de är.
4. Fem sånger jag kan hela texten till
ööhh… förutom barnsånger då som är ta mig sjutton det enda man sjunger nuförtiden.. men here goes.
1. Från och med du – Oskar Linnros. Fruktansvärt bra låt.
2. Because of you – Kelly Clarkson. Denna låt kom i samma veva som det värsta uppbrottet i mitt liv hittills. Texten stämde så sjukt bra överens med allt jag kände och än idag påminns jag sjukt mkt om mina känslor från då.
3. Hungry eyes – Eric Carmen Dirty Dancing…. ååå så mkt man lyssnat på denna låt. Sjukt bra. Sjukt bra soundtrack i övrigt.
4. She´s like the wind – Patrick Swayze- Även denna från Dirty Dancing. Nu sjunger man den med sorg i hjärtat över hans bortgång dock..
5. Summer of 69 – Bryan Adams. Som man har rockat och boppat till denna. Klart man kan den utantill. Vet ej om jag tycker den är lika bra nu som då.
5. Fem saker jag skulle göra om jag blev mångmiljonär
1. Köpa hus 2. Göra oss skuldfria 3. Ge pengar till familjen 4. Försäkra Olivias framtid 5. Resa utomlands
6. Fem dåliga vanor
hehe.. fem.. hur ska man komma på det? Kanske hade varit bra om Andy varit hemma.
1. ENVIS 2. lägger använda strumpor där jag tar av mig dem 3. Kanske lite svårt att erkänna om jag har fel, men bara lite 4. Långsint (inte alls bra. jag vet.. men det borde vittna om att jag har bra minne iaf någonstans) 5. mja.. jag kör nog envis igen.. hehe.. då blir Andy nöjd.
7. Fem saker jag gillar att göra
1. Umgås med Olivia 2. Umgås med familj och vänner 3. Äta god mat 4. Kolla på film 5. Gå på konsert
8. Fem saker jag aldrig skulle klä mig i eller köpa
haha.. definitivt ONEPIECE. Varför inte skaffa kyskhetsbälte på en gång? Nästa är Foppisar. Dessa fruktansvärda skor skulle jag aldrig trä på min fot, hur mycket hot jag än skulle få bli satt under. Och dessa kommer inte på Olivia heller! Köp inte detta till henne. Jag skulle heller aldrig sätta på mig lårhöga stövlar precis som Lilla Lady. ”Horstövlar” nej vet du va.. de hör hemma i Pretty woman filmen. That´s it. muskort kjol. Det fanns en tid man kunde ha kort kjol, dock ej kanske muskort, men nu är jag för gammal, för mammig för att ha detta. Och sist och inte minst Midjekort tröja .. öh hallå.. 35 år (snart) och midjekort tröja. I think not
9. Fem favoritleksaker
Iphone, datorn, Andy….. hmm och hmm..
10. Fem personer jag skulle vilja gjorde denna utmaning
Milla
Mia
Sojka
Hanna
Syster
Pust…. varssågoda

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Timjan o Akleja

    Kul att läsa! Har läst den på några andra bloggar också, får se om jag får till att göra den själv. 🙂
    Testa gärna att se klippet igen, tror det ska funka nu… Kul om Olivia kryper likadant! 🙂
    Kram