Livet runt 40

Upp och ned och ned och upp

Så har natten varit här. Olivia bestämde sig för att vara vaken en timme inatt och sätta sig upp i sin säng, krypa iväg, prata och slänga iväg nappen så man fick leta och famla i mörkret.
Till slut lade jag henne mellan oss i sängen, lite lättare att ge snutte och tutte då. Men då vaknade Torsten (ena katten) och ville ha mat och började jama.
– KISSE, satte sig Olivia upp och sa. KISSE. KISSE.KISSE.
Bara att ge sig upp och ge mat. Detta gjorde Andy svärandes samtidigt som Olivia fortsatte säga KISSE.
Det tog ett bra tag innan hon bestämde sig för att somna igen. Men sen sov hon till 9. Tack för det, men nattsömnen blir ju verkligen störd för en annan oxå. Jag ska ju liksom börja jobba snart!
Idag har jag iallafall inte upptäckt några nya koppor. Tror de flesta är sårskorpor nu faktiskt. Förutom en stor under foten, men vet inte om det är typ skavsår.
Så helgens planer ser än så länge ut att infrias. Röntgen igår gick väl enligt planerna antar jag. 20 min så var det klart. Får väl svar om någon vecka.
Kul dag och sitta och åka till Göteborg ToR för 20 min röntgen.
jaja.. han fick ju tid fort iaf. Alltid något.
Idag känns det som om det kan vara den sista dagen inomhus för oss (big yeayej). Så imorgon blir det en promenad. Fy fan jag längtar redan. Spyr på att bara vara inomhus och inte träffa en person förrän Andy kommer hem.
Jaja.. så ärre.. nu ska jag leta lägenhet igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.