Livet runt 40

Känningar

Innan vi gav oss iväg för att titta på denna 4:a hade jag mina aningar att den inte skulle vara så fin och fräsch vi hade hoppats på.
Och visst stämde mina aningar. Gammalt trähus iochförsig det är fint. Fin planlösning i vardagsrum och sovrum, mycket fönster i vardagsrum.
Men överlag var den inge fin alls. För mycket hyra för den standarden.
Hörde av den nuvarande hyresgästen att det är eventuellt på väg att bli bostadsrätt där med nu. Men orka!
Då får man börja renovera, totalrenovera den med. Nej tack. Det räcker nu. Så letandet går vidare.
Andra känningar är att jag tror jag kände av lille knyttet igår när jag gick och lade mig. Det var som små buffningar på ena sidan av magen. Definitivt inga tarmrörelser där inte. Mer buff liksom.
Hoppas att det var knyttet, då vet man iallafall att det lilla livet lever. Det vore ju trevligt. Det är på tiden att den lille gör sig hörd. Pronto.
Ikväll blir det nog till att se Paranormal 3. Andy har tjatat länge och idag får han väl kanske sin vilja igenom… om han inte somnar vill säga. Våga vägra se den själv!!
Förresten gillade jag What´s your number med Anna Faris. Lättsam, rolig förutsägbar komedi.
OBS! Lisa.. du behöver inte se den. Den är inte din typ ;).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monia

    Hej! Just nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett presentkort värde 250 kr hos HejBaby.se – tuffa kläder för barn 0-6 år 🙂 Kika gärna in och var med i tävlingen 🙂 Om du inte gillar reklamkommentarer som denna så ber jag om ursäkt, radera den bara… Har jag råkat skicka till dig fler gånger så ber jag återigen om ursäkt. Inte lätt att hålla koll på alla man vill göra reklam för 🙂
    http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/january/vinn-presentkort-hos-hejbabyse.html