Livet runt 40

Lördagsplaner och fingerkoppor

Vi har redan gjort planer inför lördagen. OM Olivia är frisk vill säga. Jag hoppas verkligen VERKLIGEN att hon är det, då vi ska göra saker vi inte gjort på 1,5 år!! Fatta att vi är värda detta.
Inget att göra åt om Olivia är sjuk, men fan.. så typiskt. Då blir det att skjuta upp till en annan helg… booring
Jag trodde idag att kopporna faktiskt torkat in, men så såg jag.. nya koppor på fingrarna och de under fötterna är inte torkade heller. Fatta vad oskönt att ha vattkoppor under fötterna när man så hemskt gärna bara vill gå och stå upp hela tiden. Fast jag måste säga att skruttapan är jäkligt tuff. Hon står nästan konstant (och den ena koppan är fan som min tumnagel rätt på hälen) och hon hoppar upp och ned. Har människan ingen känsel? Har hon aspbergers?
Iochförsig har hon ju finnblod i sig. De är ju tuffa av naturen. 37,5% finne.. borde ju göra lite för sisun i kroppen.
Vi har inte gett Tavegyl idag heller och det har vi inte behövt. Hon kliar inte (men vi ser till att klippa naglarna mer frekvent och vi duschar varje dag så klorna är rena IFALL hon ska börja klia).
Matlusten är verkligen tillbaka. Hon äter gröt på morgonkvisten (idag 08.15 yeah!!! dock ej mannagryn längre), mellis, lunch, mellis, kvällsmat och välling utan krusiduller.
Där brås hon verkligen på far sin, som vråläter när han är sjuk. Visst det gör han annars med, men när han är sjuk är han inte som alla andra. Då blir han som en svältfödd, en bulimiker utan kräkproblem, en labrador. Han frossar, han äter ALLT. Det gäller att bunkra upp rejält i kyl, frys och skafferi när den karln är sjuker.
Och visst hjälper det.. Han blir ju frisk fortare än oss andra. Själv är jag inte ett dugg sugen på mat när jag är sjuk. Kall mat då kanske. Sallad, mozzarella, glass och dylikt.
Olivia var inge matsugen i max 1 dag (tror det beror på blåsorna i munnen) och nu äter hon allt. Hon kastar sig över min mat, mitt äpple med sina små gaddar i full karriär. Idag gav hon till och med sig på mitt knä.. what the…
Anywhoo… Jag har iallafall gjort storkok idag, så det finns till sjukling Ollie och friskisarna (peppar peppar). Både lasagne till barn och vuxna och enorm mängd köttfärssås på cirka 1 kg. Dessutom vårrullar och massa nudlar och wokade grönsaker. Fy fan vad skönt att slippa laga mat på några dagar!
Nu blir det kvällsmacka och en film. Jag tror… What´s your number med Anna Faris. Favvoskådis.
och så håller vi tummarna för lördagen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Vi håller tummarna för att hon snart är på bättringsvägen. Att de snart är torra!
    Men du, du måste ju säga vad ni ska göra oxå!! 😉