Livet runt 40

Sista penicillinet inmundigat

Igår glömde jag ju skriva att vi tog den sista penicillinkuren (för denna gången) till lille Körvas. 10 dagar är överstökade. 10 dagar med Ery-Max. Som gick ner utan krusiduller. Jag säger bara det.. ett tips och råd: Får ni Kåvepenin utskrivet till era barn. VÄGRA! Be om annat penicillin.
Efter att ha pratat med en granne som jobbar på sjukhuset sa även hon att Kåvepenin är bara skit. Bacillerna kommer tillbaka efter en kur och man får ändå ta Kåvepenin efter det. Och JÄTTEMÅNGA är överkänsliga mot det.
Så lyd mitt råd. Kräv Ery-Max om ni blir tvungna att få penicillin.
Annars har dagen rullat på här i sitt vanliga mak. Trallen är lagd på balkongen och det blev jättefint. Vi har satt upp en gardinstång och en tavla (efter inrådan av stylisten) och shit vad fint det blev.
I övrigt är jag sjukt irriterad på att alltid få storstäda vår tvättstuga. Idag fick jag börja med att skura golven då det var svarta skoavtryck över hela golven.
Fy fan vad trött jag är på att dela tvättstuga med, vad det visar sig vara, småbarn.
Jag längtar efter egen tvättstuga.
Nog sagt om det.. nu ska jag äta macka och hämta upp tvätten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fröken Källgren

    Ha ha ha, gött att vi irriterar oss på samma j***a tvättstuga. Hade jag vetat att det var du som kom efter mej hade jag kanske tagit golven åxå. Men jag kände i stundens hetta att det banne mej fick räcka med att städa allt annat efter denna någon!

  2. Michelle - med en prins i magen

    Tack för ditt svar 🙂 Blir inte Pampers i spädbarnsålder har jag kommit fram till iaf, ska nog testa Huggies först och sen libero om huggies inte funkar!
    Jaa man vill ju handla ”rätt” färg. På rul sa hon ”det är nog en pojke” så vi valde att åka till sthlm och en privat klinik och kolla upp de. Annars får man veta de här om de kan se 🙂
    Ne de är inte alls lång tid kvar, helt sjukt!