Livet runt 40

Kort från 3 dagars julfirande

Trots att Olivia hade ont i halsen och hade feber var hon glad och försökte få alla att skratta. Vi skulle egentligen ha sovit kvar i Karlskoga julaftonsnatten, men jag är glad att vi åkte hem och bara var hemma hela juldagen. Det gjorde underverk för Olivia.
004Pappa fixar Olivias julklapp. En skällande knallrosa hund. Den var mkt rolig tycker hon. Hennes mamma och pappa tycker mindre roligt skall.
008Även Andy hade varit snäll och fick julklapp av Tomten. Jag vann en Bosch skruvdragare i en tävling och denna fick äntligen gubben dagen innan jul. Ni ser ju hur det lyser i ögonen på honom :). Lycka.
011Olivias kusiner öppnar julklappar och som ni ser är det många kvar.
020Dag 2 julafton. Här sitter vi och väntar spänt på Tomten. Lilla Tyr hann nästan somna innan han kom, men det var värt väntan:
029Vi hade en riktigt cool rockerstomte :).
037Lille Tyr badade i paket! Gullungen.
040Annandagen – hos mamma. God mat på tallriken. Det bästa? Mammas svampomelett och mina revbensspjäll.
043
044
051Jultomten kom även hit och Olivia fick ännu mer julklappar. Man tackar.
052Tomten gav mamma en onepiece. Hon ville däremot inte ställa upp på bild på bloggen med den på. Men hon höll på att skratta ihjäl sig när hon hade den på sig.
Ännu en jul till ända. Olivia blev rädd för tomten, men mest när vi skrattade så vi grät åt tomtens dialekt. Hon har fått enorma mängder julklappar och inget jag kommer ta kort på att lägga upp, men hon har bl.a. fått massa nya böcker, kläder i strl 80-92, skinntofflor från Nya Zeeland, massa nya gosedjur, leksakståg och leksaker. Inte en enda julklapp vi vill byta bort.
Så tack så hemskt mkt allihopa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.