Livet runt 40

Feberfri, men med lite biverkningar

Olivia vaknade upp totalt genomsvettig och feberfri imorse (WOHO)! Hon åt 0,5 dl gröt, det mesta hon har ätit på flera dagar och var pigg nu på morgonen.
Hon har inte fått någon feber mer under dagen och det märks att pencillinet har börjat verka då hon faktiskt kan dricka fisljummen välling numera. Det gör oss väldigt glada.
Däremot har hon fått ett par biverkningar av Kåvepenin. På de mest vanliga biverkningarna (mer än 1 av 100) finner vi hudutslag och lös mage. Olivia har båda. Trodde först hon hade fått utslag av den höga febern, men kollade för säkerhets skull upp biverkningarna och där stod det mycket riktigt hudutslag.
Inget man behöver söka för, men lösa magen ska man hålla koll på. Så det inte blir långvarigt eller svår diarré.
Stackars Ollie.. Hon har så det räcker nu tycker jag. 8 dagar kvar av medicinen. Fattar inte hur jag ska lyckas få i henne detta elände imorgon. Varför går det inte att ha detta i suppar? Vore ju helt suveränt!
Yeah yeah.. själv börjar jag få ont i halsen, men kan bero på att jag är så sjukt trött idag efter alla vaknätter.
Idag blir man inte långrandig i soffan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Gud så skönt!! Jag har bara följt er lätt över facebook p.g.a julhetsen men har varit såå nervös och vi har skänkt er många tankar här i dagarna…
    Skönt att det nu sakta börjar ge med sig. Det är en sjuhelsikes resa stackars lilla tösa gått igenom. Kramar till henne från oss alla här hemma!