Livet runt 40

Matvägran och medicinintag

Såklart när man har ont i halsen har man ingen lust att äta varm mat, så idag drog jag till Kvantum och inhandlade Ella´s Kitchen med färdiglagad ekologisk mat. De går ju att äta kallt. Smart tänkte jag av mig.
mmm sure.. jättesmart tänkt, men ville hon ha? Nja, kan man väl säga. Hon fick i sig lite spaghetti bolognese och lite mangomums, men absolut inte en hel sådan tub som hon brukar få i sig.
Vatten dricker hon däremot i mängder och det är ju huvudsaken.
Kåvepenin smakar ju skit som sagt och det är jag som får se till att hon får i sig eländet. Jag är tuffare och hårdare än Andy. På apoteket idag frågade jag hur man ska göra och de tipsade om att ge glass innan medicinintaget, då glassen gör så smaklökarna blir bedövade.
Vi har ju gett efter.. hehe.. Men hur ska man veta allt?
Nu gjorde vi rätt iallafall och gav innan, sockerfri chokladglass. Första skeden medicin tog hon, men sedan tog det stopp. Tvärstopp. Så det var bara för mammaJoi att klämma ihop kinderna och hälla i detta i munnen och tvinga henne svälja.
Hur sjutton ska det gå när jag är själv?
Olivia kommer hata mig efter det här. Tacka mig kan hon ju inte göra då hon inte fattar varför halsonten går bort. Den bara försvinner ju.
10 dagar av hat till sin mamma.
Jaja.. det får jag väl ta.
Febern verkar ha gått över iallafall (peppar peppar). Känns bra. Orkar inte med en natt till med över 40 grader. Mitt psyke och mammahjärta blir svagt.
Det räcker nu tack.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.