Livet runt 40

Allätaren

Vi har verkligen inte fått en kräsen dotter och det är så skönt. Nu när hon är 1 år så får hon ju äta praktiskt taget allting, all bets are off (skitmärkligt). Igår fick vi barnbidrag en dag tidigare så då firade vi genom att köpa goda sallader från Oliven. Jag en Ceasarsallad med extra sås (mmmm) och Andy en parma och mozzarella med extra parma. Olivia fick smaka både oliver och mozzarella.
Och damn.. vad hon tryckte mozzarellabollar. Vi kommer få slåss om detta här hemma skulle jag tro. Vi alla 3 fullkomligt älskar det.
Hon har även fått börja dricka mjölk till huvudmålet (lunch) och det gillas skarpt oxå. Vet inte varför vi har hållit på mjölken, men det fungerar ju så bra med vatten. Jos får hon oxå dricka (vi köper Bravo för det är precis samma som Sempers juicer, men blir betydligt billigare), men hon får bara dricka jos till maten. Då tas järnet upp bättre av kroppen.
Annars idag har vi en fullspäckad dag framför oss. Vi ska iväg och handla mat på Kvantum, vi ska till Netto och fixa en julklapp åt fina svägerskan, vi ska köpa kattmat och fixa julkapp åt mormor plus att jag ska till tandläkaren. Det är med skräckblandad förtjusning jag går dit.
Tandläkarskräck som heter duga har jag, men idag vet jag att jag inte behöver borra och ta spruta, så det känns bra. De ska bara peta och smörja mitt illröda tandkött som är fyllt med blåsor. Huvva!
Näj, nu är det något som luktar unket här och jag har a pretty good idea vem det kommer ifrån.
059

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia...Mamma till Lexie

    Det är så skönt när man kan få ge som lite smakprov på RIKTIG mat! 🙂 Vi har gett lite mjölk i gröten sådär nån gång bara… men annars har vi ju haft i lite grädde för att just ”fetta” till den lite åt Lexie!
    Salt är vi ju såklart sparsamma med, men vill hon smaka på tex en pizzabit (läs mest deg) så får hon det… å tittar man bort i en sekund så kan hon ha råffat åt sig precis vad som helst.
    Som sagt.. så länge som är nyfikna och man inte ger dom sötsaker hela tiden tycker jag att man kan få ge dom lite godsaker då och då!! Dom ska ju också få lära sig att njuta av mat!
    Kram