Livet runt 40

5 dagar kvar till julafton

Vaknar upp med svullen kind (pga av tandköttsinflammation) och tittar ut och får se snö! Som ligger kvar. Ta mig sjutton. Tänk om det kunde komma mer så Olivia får prova sin fina pulka hon fick av farmor i 1 årspresent. Kom på att jag inte visat del 3 av presentskörden heller. Skärpning på torpet. Kommer under dagen.
Idag får jag och Olivia tillbringa dagen inomhus. Temperaturväxlingar är döden för mitt tandkött och jag vill inte utsätta mig själv för det. Jag ska därför eventuellt städa kylskåpet (vilket är astråkigt) och göra inlagd gurka. Ingen idé att bestämma något kanske. Har hittat att Paradise Hotel Norge går på Tv6play och jag brukar fastna i detta elände.. Har kollat på 3 avsnitt nu på morgonen.. Ja kollat och kollat… haft på i bakgrunden då jag lekt med skruttan samtidigt.
Har ringt till tandläkaren iallafall och fått tid imorgon 14,20. Trodde verkligen jag var klar där nu, men icke.
Imorgon är det iallafall lön för Andy och barnbidrag. Woho.. Ringde försäkringskassan och kollade när deras utbetalning var denna månad och den är 23:e. Det tackar vi för. Så imorgon blir det de sista julklappsinköpen. Känns bra. Att man är ute i god tid alltså ;).
Ska eventuellt göra äppelmos med vaniljsmak oxå någon dag. Andys bror Chrille älskar detta och tycker det är en schysst gest att ha med sig en liten gåva till någon som står för hus och värdskap på julen.
Denna jul längtar jag ofantligt mycket till. Olivia är ju med denna gång. Förra året var hon ju blott 12 dagar och livrädda som vi var för RSviruset då så var vi hemma. Mysigt visst, men man saknar ju familjen.
002

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.