Livet runt 40

Woho

Igår gick jag och nattade Olivia vid 20. Det tog inte mindre än 54 minuter att söva henne. Jag har aldrig sett en unge röra sig så mycket som Olivia gör när hon ska nattas. Armarna och benen lyfter hon upp och ned upp och ned fort fort fort, samtidigt som hon pratar, kastar iväg nappen och brummar och har sig.
Alltså man kan inte låta bli att skratta för det ser för kväsigt ut.
Så kan hon alltså hålla på i upp till 40 minuter. Hon lyfter upp hela underkroppen och slår ner fötterna jättehårt i madrassen. 20 gånger i rad. Hon förbränner lätt 500 kalorier bara där. I tell you. Jag skulle aldrig orka hålla på som hon gör. Inte ens fem i rad.
Resten av natten har hon sovit. Hon har inte vaknat en enda gång. Utan Alvedon dessutom. Det händer ju liksom aldrig!
Men jag klagar inte.. Det får gärna bli en vana.
Idag blir det lite tapetsering i sovrum och lister där. Jag och Olivia ska ner på stan och kika på lite julklappar och så på babyrytmik förstås.
Godmorgon allihopa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.