Livet runt 40

Oj vilken dag

Efter sångstund/lek/fotografering på Herrhagskyrkan drog vi hem och drog i oss lunch och gjorde storkok med köttfärsgryta åt Olivia. Vid 13 kom mormor och käkade och vi drog sedan vidare mot ICA Maxi och lite handling.
Jag fick ett glatt besked idag från Försäkringskassan att jag får sjukpenning imorgon. De meddelade när jag ringde att jag kanske inte skulle få något då jag inte ringde och sjukanmälde mig samma dag, men jihooo säger jag.
Dessutom skickade jag in guld till Guldbrev.se (som jag buzzar om dessutom denna månad) igår och idag fick jag svar att jag får pengar för det insatt på mitt konto imorgon! Alltså hallihallå.. Ibland ska man ha tur när man har en tajt månad. Fy vad skönt detta kändes vill jag lova!
Väl hemma var det matdags igen och nu ligger hon och sover.
Mitt i allt detta har Andy satt upp alla lister i köket och tapetserat förstörd tapet i hallen.
Nu är han iväg och tränar och jag sitter och vilar medan jag hjälper min brorsdotter med en sak (hemligt). Vid 19 ska jag iväg på möte med föreningen om nya sopsorteringen vi drar igång med i början av december.
PUST.
Har jag glömt något?
Fick dessutom häromdagen en värdecheck på Polarn på 60 kr. Idag kom det en ny på 73 kr och de meddelade att den på 60 kr var felaktig, men jag får självklart använda den ändå.
Man tackar!
Det kommer välbehövligt till pass då Oliven har dragit iväg i storlek och nästan samtliga kläder i strl 74 är för smått.
Några frågor på det? Inte.. tack för mig så länge :).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.