Livet runt 40

Tele2 och räkningar

Döm av min förvåning idag när jag återigen loggade in på min bank och såg att lik förbannat så har de dragit två räkningar denna månad på Tele2. Jag har ringt otalet gånger om detta och lik förbannat drar de fortsättningsvis ändå. Jag har inte råd att ge bort 1000 kr vilket jag gjort hittills.
Jag var så arg när jag ringde att jag började gråta. Hon jag pratade med sa att hon kunde lägga in 238 kr som en ringpott på mitt abonnemang som avslutades 31 oktober. 31 oktober!! Jag ringde dagen efter jag fick mitt abonnemang och gjorde ett nummerbyte. Men det såg hon inte. Nej det är ju bara 4-6 månader sen.
Jag sa till henne att jag kan garantera dig att det inte är någon notering gjord alla dessa gånger jag ringt. Mycket riktigt. Ingen notering. Jag har själv jobbat för Tele2 en gång i tiden, så nog känner man till hur de går till väga.
Alltså, jag har gått till att vara väldigt nöjd med Tele2 till att inte vilja ha med dem att göra. Hur sjutton kunde det gå så fort?
Skrev dessutom ett klagomail till dem för över en månad sen. Har jag fått svar? Nej.
Men grattis till 1000 kr extra in på kontot Tele2.
Usch.. detta förstörde min dag. Jävla Tele2.
Har betalt räkningar idag med. Tror fan vi kom upp i 20 stycken. Hur kan det vara möjligt. En enda månad!
Månaden innan jul. En månad vi fick mycket sämre ställt pga försäkringskassa strul.
Usch säger jag. Vilken start.
Vi behöver vinna pengar. Men tror inte vi har råd att köpa en triss heller.
SUCK

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia Uhr

    Hej MissJoi,
    Vi är ledsna att se att dubbla dragningar gjorts från ditt konto. För att kunna kontrollera varför två dragningar gjorts skulle vi behöva komma i kontakt med dig och ta en närmre titt på ditt ärende. Du är välkommen att mejla mig så återkommer vi till dig så snart vi kan.
    Med vänliga hälsningar
    Cecilia Uhr, Tele2
    [email protected]