Livet runt 40

2 veckor kvar

Godmorgon på er.
Idag är det exakt 2 veckor kvar till lille Korven fyller 1 år. 1 år. Var sjutton har detta året tagit vägen? Nu märker man verkligen hur fort ett år går. Hänger inte med. Fattar ingenting.
Min lille skrutt är 1 år. Kalas kommer det bli i flera dagar säkert. Med skilda föräldrar på båda sidor och utspridd familj kommer det säkert bli under 2 dagar.
Fast jag och Andy kommer fira Olivia på hennes riktiga födelsedag. Då ska hon få sitt paket av oss. Sitt bollhav. Ska bli kul och se vad hon tycker.
Och NEJ hon ska inte få socker i sin tårta på sin födelsedag. Vi ska göra en sockerfri variant och nej vi är inte taskiga mot henne för att vi inte ger henne socker. Vi hjälper henne. Punkt.
Fast första kalaset blir till helgen, då kommer min bror med familj från Västerås och vi ska ha liten julafton. De (skithögarna) åker till Thailand över jul och nyår i sisådär 5 veckor. Nej men gör det ni. Vi väntar här.
Iochförsig ganska så skönt att åka iväg över jul och nyår. Ingen som drar i en, inget pendlande i bil. Bara lugnt och stilla. Ganska gött faktiskt.
Förresten måste visa ett kort jag tog igår när vi stängde av strömmen. Det var kolmörkt här hemma och Olivia satt väldigt tyst i mitt knä. Lite för tyst. Jag tar kort med blixt med kameran tänkte jag.
Det här är vad jag såg:
004Tokäter på mitt iphoneskal.
Jo man tackar ja.
Idag blir det öppna förskolan iaf. Elvan och jag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. helena

    taskig? Inte då. Bara söt! Vi var också ena riktiga sockerpoliser med ettan. Men akta dig, det kan gå över… Trean här har inte riktigt samma tur :/