Livet runt 40

Fasterfika och bröllop

Faster från Mariestad kom förbi under eftermiddagen för en fika. Kusin var skjutsad till Karlstad för statistroll i film eller ja.. han skulle iaf på audition.
Så nu sitter vi här i mammas lägenhet igen, jag och skrutt väntandes på vår manliga del i familjen. Det luktar tydligen jättemycket målarfärg i lägenheten så vi får sova här igen. Det kommer bli en vana framigenom så det är väl bara att vänja sig.
Idag får det bli pizza för dessa kroppar.
Idag skänker jag även en tanke till några bekanta som gifter sig. Hoppas allt blir fint och att de får det bröllopet de (mest hon) drömt om. Ska bli kul att kolla in bilder sen och höra skvaller från en av mina vänner som är där.
Jag har direkt aldrig varit för bröllop. Tills jag mötte Andy då förstås. Nu när vi har barn vill jag gifta oss för att vi ska vara familj och heta samma efternamn, sen är det ju det här med arv och sånt oxå naturligtvis.
Men jag tänker då inte fria. Plus att jag skulle mycket väl kunna sticka iväg och gifta mig någonstans utan att någon vet. Rådhuset duger gott för mig.
Samtidigt som det vore skitkul att ha bröllop (fast det är dyrt) och vara så där extremt fin som brudar är bara för en dag.
Men som sagt.. vi är ju inte ens förlovade *harkel harkel pik pik*
Skulle ni vilja gifta er och isf hur?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. telefonfobi

    Skulle kunna tänka mig att gifta mig, men isf litet. Inte i kyrkan. Sedan dra på en resa någonstans för alla pengar man sparat på att inte göra ngt stort av det. Samtidigt kan jag tänka mig att leva som ogift, det är ingen prioritet direkt.

  2. mamamia

    vi gifte oss förra sommaren i ”smyg””, åkte till New York,USA. Ville verkligen vara gift innan vi skulle försöka skaffa barn. Vi ville inte ha så mycket med ståhej, min mans släkt är väldigt stor – vi la våra pengar på en schysst resa till NY och gifte oss i Svenska kyrkan.

  3. gopplan

    Jag rekommenderar verkligen att gifta sig. Vi hade en helt otroligt rolig dag och det trots att jag bara sov två timmar natten innan (fick sena utländska gäster och hade mycket att ordna med dagen innan). Vill du se hur det var hittar du det under kategorin bröllop på min blogg:-) Det behöver ju inte vara jättestort eller så, det finns så många varianter på bröllop.

  4. helena

    Bästa dan i mitt liv! (Efter barnens ankomst och möhippan..:))
    Rekomenderas varmt m andra ord, men välj klänning lite noggrannare än jag gjorde så du känner dig bekväm. Var o hur gör man ju som passar en bäst o känns rätt. Men det är kul att fira m nära och kära, så är det bara. Fast en fest i efterhand är ju inte fel det heller 🙂

  5. Janina

    hej =)
    har precis hittat din blogg. Tycker du formulerar allt så roligt och bra. Tycker du verkar vara en skön männsika och följer gärna din blogg!