Livet runt 40

Goodmörning och tandläkarbesök

Inatt har Oliven vaknat 2 ggr för pluggning. Tycker jag är mycket bra. Själv har jag vaknat betydligt fler gånger av att hon inte vaknat. Moment22.
Hon vande sig till slut med sovpåsen och sov gott i den, sen om det är den som gjort att hon sov bättre låter jag vara osagt.
Idag ska jag dumpa Oliven hos mamma och själv åker jag till tandläkaren för undersökning nummer 2. Nya röntgenbilder ska tas för att kolla eventuella hål. En sak jag funderar på är hur sjutton det kan komma sig att de inte kan göra bättre och skönare röntgenplåtar att stoppa in i mun. De är stenhårda, de skaver och får knappt plats i munnen. Ändå säger de bara lugnt ”Försök att stäng munnen nu”.
Det går fort är en annan klyscha de kör med.
Och kom inte och säg att det är totalt ofarligt, för då kan ni ju ta av mig cementkragen och stanna kvar i rummet medan kortet tas.. Eller hur?
Resten av dagen ska spenderas hos mamma. Vi ska åka och kolla på vardagsrumsbord och matta till henne. Dessutom är det tjejkväll i kväll nere på bygda här i Karlstad och jag har inväntat med att handla Andys naturläkemedel just till denna dag, så jag kan få mig en goodiebag :). Handlar man för 500 kr så får man nämligen en välfylld (?) goodiebag.
Ska bli kul å se vad som är i den.
Nu hör jag sprattel och bök i sängen. Olivia vägrar sova förmiddagslur.
Och jag måste packa hennes lilla väska för avfärd.
Goodmörning!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.