Livet runt 40

Finn ett fel

002Vad är fel på denna bild?
Jo det ska jag berätta.. Den lilla utsökta varelsen bestämde sig för att vakna strax innan fem imorse. Jag pluggade snabbt in napp, bullade om med lilla Barbapapa påslakanet och slängde snutten över ansiktet.
Till vilken nytta?
Gallskrik.
Tog upp henne och lade henne i vår säng, mellan oss. Jag var sjukt nära på att gå upp, men sket i det. Orka gå upp innan fem!!
Och iochmed att det hördes ljud ifrån sovrummet trodde vår katt Torsten att det var fritt fram för lek. Vi var ju ändå vakna. Eller hur! Så då började han härja runt med sin nya boll MED skallra i.
Jag vet jag vet, jag får skylla mig själv att jag köpte den. Eller ja köpte och köpte, den var gratis när jag köpte Royal Canin foder häromdagen. Så det är ju veterinärens fel naturligtvis.
Efter mycket om och men (typ 30 min lagom till sambon ska gå upp och åka till jobbet) somnade lillsnöret om och sov till halv 8. Hon vaknade som Pippi Långstrump. Fötterna vid min huvudkudde. Jag får nog vara tacksam över att hon inte började härja med sina ben upp och ned, för då hade jag fått mig en rejäl käftsmäll.
Idag blir det babyrytmik och ikväll kommer min vän Minna och hälsar på. Trevligt minsann. Var ett tag sedan vi sågs nu. 1,5 månad för att vara exakt. Fasiken konstigt när man bor i samma stad och allt, men hon jobbar och pluggar och har en karl på annan ort, så det är inte lätt att pussla ihop med ett bebisliv heller.
Ja ja.. nu ska jag fortsätta äta min ”nya” förbättrade frukost. Idag ägg, äpplejos, 2 grova mackor och en stooor kopp kaffe. Nyttigt va?
Godmorgon

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Hahahaha! Förlåt, men kan inte sluta skratta åt Torsten. Just för att vi har likadant här hemma. Felix och hans förbannade jävla leksaker med skallror i! Han leker aldrig med dem, förutom nattetid. Du skulle se våra nattduksbord, däri finns hel drös kattleksaker som låter som vi samlat på oss och som aldrig mer kommer fram 😉