Livet runt 40

Det går runt

Morgonen började halv sju här som vanligt. Sjukt trött idag med, men bara att ge sig upp.
Har hunnit bunkra upp med vatten i kylskåpet då vi har avstängt vatten från 8-13 p.g.a. byte av rör eller liknande. Man glömmer fan bort hur mycket vatten man faktiskt använder om dagen. Tandborstning t.ex. Gött att tandborsta i kylskåpskallt vatten. Kommer isa gött i tänderna.
Jaja.. jag kanske hinner borsta innan åtta kanske ni tycker, men si det kommer jag säkert inte att göra för jag sitter ju här. Så jag kommer bli martyr och borsta i kallt vatten. Så det så.
Dessutom lever jag farligt och har satt igång en diskmaskin.. upp till bevis om den hinner bli klar till åtta… eller om de bryter vattnet innan. Busigt av mig.
Idag ska vi besöka öppna förskolan för första gången. Det ligger ju bara 5 min härifrån. Blir nog roligt för Olivia att träffa lite barn och leka bredvid lekar. Kanske kan de lära henne hur man kryper, för här går det bara runt runt runt.
001
003
006Inget försök till kryp inte, blir bara snurr. Och efter en tids snurrande blir man trött.
008Tur att golvet är så mjukt.
Nu är det frukosttajm för mig (leverpastejsmörgåsar efter Fröken Melas kommentar igår blev jag sugen, men gurkan var möglig, så det fick bli utan).
Klockan är 7,51 och diskmaskinen är i full gång.. och det kylskåpskalla vattnet väntar på mina tänder. Undrar om Sensodyne neutraliserar alltihopa.
Godmorgon

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.