Livet runt 40

Biljetter införskaffade

Då öppna förskolan var stängd idag gick vi en långpromenad och tog svängen förbi stan och inhandlade biljetter inför helgens konsert. Dead by april spelar på Nöjesfabriken, men det är ju inte dem vi ska se i första hand utan deras förband. Renegade five. Min väns sambo spelar i bandet och vi ska naturligtvis dit och skrika oss hesa.

Vill ni lyssna så kolla in den här videon:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DdMlduaccDk&feature=colike[/youtube]

Först blir det 30 års fest för min vän Minna. Fika. Hem svira om (vad sjutton har man på sig nuförtiden?). Göra sig iordning öl. Peppa. Hem till Minna. Ladda. Mot Nöjes. Peppa. Dansa (hur gör man?)

Ska bli hur kul som helst, hoppas jag.

Vi har fixat barnvakt iallafall. Svärmor/farmor kommer hit och tar hand om skrutten. Fast först ska skrutt med på kalas, men på själva festen får hon bli hemma.

Idag stod Olivia alldeles själv i säkert 15 sekunder!! Herregud vilken stadig bit hon är. Hon går gärna runt i lägenheten länge länge också. Håller i mina fingrar och går och går. Vi behöver inte hjälpa till framåt utan hon styr kosan.

Att man kan bli så stolt över såna här saker.

Hon har dessutom börja göra grimaser lite när hon själv känner för det. Antingen när hon inte får som hon vill eller bara helt plötsligt. De ser ut så här.

019

018

Anledningen denna gång?

Hon fick inte göra såhär:

014

012

Dumma morsan.. hon kanske vill bli designer.. inte vet jag.

Tarvligt

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. soon to be

    Ja man måste fan hålla igång det alltså, det är ju inte helt lätt jämt men det är bara att göra! Det är som du säger, det är ju alltid bra efter man väl gjort det!!