Livet runt 40

Dagboken 16 april 1988

Tjena (lördag)
Jag har just vaknat och klockan är 7,20. Klockan 9 ska vi åka till Obs! och handla. Jag ska stå i dörröppningen och sälja majblommor.
Nu har vi varit på OBs! Jag handlade en snygg svart kjol, ett vitt resår skärp och en t-shirt. Efter jag hade köpt det där gick jag till bilen och hämtade mina majblommor. Jag sålde alla kransar, 30 små blommor och en klisterblomma. Jag sålde i 3 timmar eller mindre. Det var ganska många försäljare där. Det var 4 st. och så jag, alltså 5 st. En jag frågade sa så här:
– Jag har redan köpt av min brorson och jag köper inte av tjejer som dig.
Jag visste inte vem gubben jag frågade var. Jag tänkte så här ” Gubbjävel, stick och dränk dig med din brorson”
Jag var nära på att säga det högt men jag lät bli (som tur var). Jag tror att gubben bara hade hittat på det där med hans brorson. Eller vad tror du? Jag hoppas du håller med mig.
Lite om mig själv:
Jag väger 35 kg, är 148 cm lång. är 11 år. Nästan glad jämt, bra i skolan, bor i Porla. Har 4 syskon. Mina bästisar är: Linda Gustavsson, Mia Sundström, Marina Dahl, Madelene Larsson och Sofia Åkesson.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.