Livet runt 40

Dagboken 15 april 1988

Tjena (fredag)
Idag hade jag o Linda sketcher på klassens timme. Idag var jag i idrottshallen och tränade friidrott. Det var bara jag, Markus, Linda och Peter som var där. Det höll på i en timma. Efter friidrotten jagade jag och Linda Markus och Peter. Killarna cyklade och vi sprang efter dem och jagade. På friidrotten nöp Markus mig i baken, då började jag jaga honom. Jag fick tag på honom, men han slet sig loss, men när jag honom för 4:e gången kunde han inte smita iväg för då satt jag på honom (löst).
Nu ska vi fika.
Nu är klockan 20,25 och jag tittar just på Lagt kort ligger. De som spelar vann en bil. De vart jätteglada. Nu ska jag gå och lägga mig för klockan är 22,10.
Godnatt lilla dagbok godnatt

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.