Livet runt 40

Babysim och babyrytmik

Idag ska vi äntligen gå på babyrytmik igen. Vi har missat de 2 första gångerna pga min Pragresa och Olivias förkylning, men idag är det återigen dags. Hon tycker ju det är så himla roligt. Hoppar upp och ned och sjunger och dansar (ja på sitt sätt alltså).
Jag har länge velat gått på babysim oxå, men vi har inte riktigt haft råd. MEN.. denna månad får jag ut mer pengar så nu jävlar ska vi börja på det.
Alla som går verkar ha så himla himla skoj, så nästa måndag.. Sign us up!
Ska bli kul att se hur Olivia beter sig då.
Det sägs ju att babysim förebygger drunkningsolyckor, så det skadar ju inte att gå dit då :). Sen om det är sant eller inte väljer jag att förbli osagt.
Jag ska även ner på stan efter babyrytmiken och köpa Canvastavla och färg så man kan föreviga Olivias små händer och fötter, innan de blir för stora.. Jag gjorde tyvärr inte det när hon var baby, hade lite annat för mig då än att tänka på att trycka hennes små plirfingrar i färg.
Men idag då jäklar ska vi fixa.. woho..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lillalady

    Åh vad kul med babyrytmik, har försökt hitta det oxå. Kanske inte har letat tillräckligt. Får leta lite mer, det skulle vara kul att gå på =)
    sv: 9 år! Det är ju verkligen sjukt. Tror det var Katerina Janouch som ammade sitt ena barn till det var 7 år. Det är helt obegripligt för mig.