Livet runt 40

Babyrytmik avklarad

003Vi var först på plats och käkade lite majskrokar innan allt drog igång. Det var många från vårens babyrytmik som oxå var där nu på fortsättningskursen och det var jätteroligt att se hur stora bebisarna blivit. Vissa kröp omkring och andra gjorde som Olivia.. satt.
Lite skillnad från vårens kurs då alla bebisar låg på golvet stilla.. om man inte lyfte upp dem. Nu kröp många omkring och satte sig hos varandra och tog varandras skyltar och käkade på.
Olivia satt mest och käkade på sin egen skylt om inte någon annan hann före och var fullt fascinerad av alla andra barn.
Denna omgång var även fler pappor med, roligt tycker jag.
Vi stannade inte kvar för fika efteråt. Olivia hade inte sovit förmiddagslur och somnade så fort vi kom utanför dörren. Jag hade därför inte mage att gå i affärer och kolla efter canvastavla idag.
Ska nog även ta och gå iväg till Öppna förskolan någon dag framöver. Har ju inte varit där någon gång än. Tar ju typ endast 5 min att gå härifrån, men jag har totalt glömt bort.
Så det får det bli..
Nu håller jag på att spåna på julklappar. Japp! Ni hörde rätt. Lika bra att vara ute i god tid. Naturligtvis blir det väl något med Olivia på, men har inte bestämt vad. Ja, inte till alla förstås.
Vissa barnjulklappar är ju redan klara, men jag och mor ska nog ta en Ullaredstripp by bus framigenom. Så resten oxå blir klara.
Nu blir det kaffe och Hem till gården via Tv4 play.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.