Livet runt 40

Dagbok 30 januari 1989

Måndag:
Tjena tankis
I lördags var jag och Ewa-Lena på 9 C disco. Det var på Bergfästet. Det började kl. 18,30 och slutade kl.23,00. Före discot gick jag, Ewa-Lena, mamma och Ilona på teater. Teatern hette ”Näktergalen”. Jag tyckte den var bra! Jag och Ewa-Lena hade köpt lite att äta på. När jag skulle öppna min coca-cola så ramla den ner på golvet och rullade bort. Vi satt på 9:e raden och coca-colan hade nog rullat bort en bra bit. Jag fick smaka på Ewa-Lenas coca-cola, men jag ville helst ha min egen. När teatern var slut gick vi och letade efter den, men vi hittade den inte. Då kom Ankie (en i 5c i Kanalskolan)s mamma och frågade om det var den här vi letade efter. Det var det. Den hade rullat bort ända till första raden. Hon sa att vi skulle vänta en kvart innan vi öppna den för att den var ju omskakad.
Efter teatern åkte vi till mormor och läste Kalle Anka tidningar. Efter en halvtimme öpnnade jag cocacolan och då pös det iallafall.
Kl 18,30 gick vi på disco. Det var jätteroligt. Vi dansade nästan varje dans. Ewa-Lena och jag buggade till ”See you later alligator”. Det är en jättebra bugglåt tycker jag. Jag hade på mig en svart vid kjol, neon t-shirt och basketkängor. neontshirten är jättesnygg tycker jag.
OBS Hemligt! Ewa-Lena blev ihop med Sonny på discot, men dagen efter gjorde han slut.
Igår såg jag en bra svensk långfilm som hette Älska mig. Den var jättebra.
Goodbye from me

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. telefonfobi

    Gillar väldigt mycket att fokus ligger på den borttappade colaburken. Det var den stora händelsen, inte teatern i sig, och inte heller att ewa-lena blev rått dumpad av sonny. Nej, cola burken. Det är storyn!