Livet runt 40

Utdrag ur min dagbok från 1990.

Idag hämtade jag upp min kartong från källaren i ett annat hus. Och shit vad saker det var som jag saknat!
Alla mina Lp skivor (de har jag letat väldigt mycket efter, vem vill inte lyssna på Trance Dance, The KLF, Michael Jackson m.fl. idag så säg?)
En MASSA kort!! Och då menar jag verkligen en massa. Alla mina skolkataloger.. shit.. kommer bli kul att kolla igenom dem. Får bunkra upp med skämskuddar.
En del sparsaker från jag var liten.
Men även här låg det dagböcker.. Ja tankeböcker, vi skrev i skolan som fröken fick läsa. Så de är ju censurerade förstås. Hur mycket man nu censurerade i 12-13 års åldern.. Men jag tänkte iallafall så här, att jag ska skriva som stående inslag lite utdrag från mina dagböcker från 80 och 90-talet. Så håll till godo eller vad man ska säga.. OBS!! Totalt ocensurerat 😉
Måndag 23 januari 1989
” Tjena tankis.
Nu ska jag berätta lite om i helgen.
Fredag
I fredags var jag på disco i Finnerödja. Det kostade 10 kr. Det fanns ganska lite att köpa. Jag var med Mia där borta. Det var bara några jag kände igen på discot. T.ex. Camilla H, Linda, Ann-sofie, Linda G, Linda A och Mia. Vi hade jättekul. Jag dansade med en i 7 c som heter Rasmus Neander. Han är faktiskt söt. Det var mest tjejer därborta. Mia dansade med två stycken killar. En heter Kennet tror jag. Hon dansade med honom 2 ggr och Rickard 1 gång eller också var det tvärtom. Jag hade jätteroligt.
Lördag
I lördags hyrde Per-Einar och jag videofilmer. En var Bigfoot. Den var jättebra och ROLIG!
På kvällen  åkte jag till min kusin Madde i Röfors. Jag skulle sova över hos henne. Vi bytte klistermärken och klädde ut oss. På kvällen var Madde och jag ensamma. Vi gjorde milkshake och popcorn. Vi hade jättemysigt.
GOODBYE.
Slut citat.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mammatill3

    Det är svinroligt att gå igenom sina gamla dagböcker. Mina har tyvärr försvunnit pga alla flyttar jag gjort under mitt liv 🙁