Livet runt 40

Svenska Hollywoodfruar och ex

Här är vi vakna sedan strax efter sex. Känns som om jag går i en dvala fortfarande..
Jag måste bara kommentera gårdagens avsnitt av Svenska Hollywoodfruar.
Gunilla Persson. Allvarligt… allvarligt talat. Är hon normal? Jag stör mig något så kopiöst på detta fenomen. För det är hon. Väldigt udda person.
Och är hon verkligen så rik som hon ska framstå eller ha sagt själv? Det ser inte ut så i hennes hem iallafall. Och där mötte ju Maria Montazami sitt största fan. My god! Pino! Satt en tofs i taket för att göra Maria glad.. haha
Anyhow… idag ska vi till mamma. Jag har tänkt att låna hennes badkar och slänga mig i ett skönt långt bad. Har man barnvakt så har man. Lika bra att passa på.
Igår ringde även en gammal svärmor till mig. De hade hittat en låda på mitt ex vind med mina gamla saker i. Barndomssaker. Till saken hör att jag var där för några veckor sedan och hämtade en då med. Nu var det ännu en låda.
Jag är jätteglad att de ringde så jag kan hämta dem. I förra lådan var det gamla dagböcker och brev från vänner. Skitkul att läsa. Ska bli spännande att se vad det är i denna låda.
Hade det varit mitt ex som hittat lådorna hade han aldrig hört av sig. Då hade lådorna blivit slängda. Vi skiljdes inte som såta vänner om en säger. Han var otrogen och skaffade ett annat förhållande bakom min rygg.
När jag sedan skulle packa ur och flytta från honom hade hans nya tjej köpt 5 stora röda rosor och skrivit kärleksförklaring åt honom och ställt dessa mitt på bordet. Så det var menat att jag skulle se dem..
haha.. jävla patetiska människa
Hon ska bara veta vad jag gjorde med deras små tandborstar som stod helt oskyldigt på toaletten..Moget beteende? Inte alls. Bara rolig larvig elak hämnd.
yeah yeah.. long time no see.
Jag är glad att det tog slut för jag var aldrig kär och förhållandet var fruktansvärt destruktivt och han var väldigt elak och hård.
Ska bli roligt att hämta kartongen iallafall..
Ha en go tisdag.
011

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lillalady

    sv: Vi kallade Lin för korven i magen, haha
    Jag kan oxå få små verklighetschocker ibland när jag tittar på Lin. Ibland när jag tittar på henne och tänker att jag är mamma, så känns det helt overkligt. Efter alla bakslag och allt kämpande så sitter vi här med en dotter. Jag har en dotter. Är svårt att smälta ibland.