Livet runt 40

Surprise!

I lördags bestämde vi oss för att åka och överraska min vän Milla (som även bloggar här på minbebis). Andy hade ringt och kollat med hennes karl om de skulle vara hemma och om det gick bra att vi kom.
I Karlstad hällregnade det och blixtrade och dundrade som aldrig förr, så det var riktigt skönt att sticka härifrån.
Väl i Karlskoga stod en fundersam Milla och rensade i trädgården när vi körde ner på deras uppfart. Hon sa sig ha anat en del, men var iallafall glad över att vi kom. Roligt!
Vi började med att gå och fika hos Andys farmor och farfar som bor lite längre ner på gatan, så de fick göra klart i trädgården.
Olivia var inte blyg alls utan härjade som om hon träffat alla precis hela tiden. Så härligt.
Under kvällen gjorde vi tacos och drack lite vin. Millas karl hade nyss fyllt 30, så vi inhandlade en platta öl till honom och hade med. Så den smakades det oxå på.
192
186Supermysig lördag som bara tillbringades i soffan med långa samtal och naturligtvis löste vi en massa problem och skvallrade oxå.
I söndags åkte vi till syster efter frukost. Hon sticker till Nya Zeeland om 3 veckor och jag vill gärna hinna träffa henne lite innan. Och hon vill naturligtvis träffa oss oxå, så hon stod redan vid ytterdörren när vi kom och väntade. Söt.
Vi var där hela dagen. Och inte var Olivia blyg inte. Ilona och hon låg och busade och spelade piano ihop (som ni kanske såg i gårdagens bildinlägg).
Vi hade en sån avslappnad och härlig dag, så jag blev helt nostalgisk och gråtmild när vi åkte därifrån. Känns jobbigt att vi kanske bara hinner ses en gång till innan de reser.
215Min lilla syster.. lillasyster.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.