Livet runt 40

Vad är det jag inte förstår?

Jag är med i diverse undersökningar på nätet t.ex. YouGov. Man får en länk via mailen där man ska svara på frågor om t.ex. blöjor och så får man poäng när man genomfört detta. Poäng man kan använda i en webbshop att handla saker för.
När jag får en sådan här enkät och ska fylla i hur gammal jag är, fyller jag fortfarande i 33. Hallå 34 fyllde jag i mars. Vad är det jag inte förstår?
Har polletten inte trillat ner? Har jag inte alla hästarna i hagen? Går hissen inte ända upp? Om en säger…
Sen när jag inser att det stämmer nog inte riktigt med 33 och ska ändra till 34 får jag en verklighetschock. Nästan varje gång.. haha.. Helt otroligt.
Det är som om jag står still och allt runt omkring svischar förbi eller går emot en görsnabbt. Ni vet som i filmer. När personen i filmen fattar något, det går upp ett ljus då står den still och allt runtomkring går lite fortare emot den.
Så.. precis så känns det när jag ska ändra min ålder.
Kanske lika bra jag inte är med i undersökningar längre. Kan ju inte vara bra att reagera så varje gång..
Idag är farmor till Olivia här och hälsar på. Hon var lite blyg i början, Olivia alltså inte farmor. Men sen gick det bra. Med en napp i munnen är man alltid lite mer stursk.
Själv ska jag snart iväg och hämta upp mitt pass hos polisen, växla pengar på Forex och hämta dagispåsen från Loppi på Åhlens. Just det.. ska till H&M oxå. Köpte en vit body till Olivia igår och skulle sätta på henne den idag, vips så trillade 2 av knapparna i grenen bort. ICKE godkänt!
Dessutom är det fint väder idag. Gött och fredag. Iochförsig spelar det väl ingen roll vad det är för dag när man är mammaledig, men ändå härligt på något vis.
Vi hörs.. puss på er
Förresten.. härligt det känns när man går in på bloglovin och ska kolla in sina favvobloggar för ”lite” uppdatering och inser att man har 468 inlägg att plöja igenom.. Orka liksom.
Ni vet väl att ni kan lägga till mig på bloglovin. Då missar ni inga inlägg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tant Björn

    Vis av erfarenhet så kommer det där med åldern att upprepa sig, fast nu är det mer: Va F.. har jag en unge som fyller 30?? Hur gick det till?
    Önskar er en härlig helg för visst ska man njuta av att det är fredag.
    Kram!

  2. soon to be

    Det att hålla koll på folks bloggar är inte helt lätt alltså!
    Vi kör ju egentligen bara med på då jag inte äter några p-piller eller något annat för den delen heller… Men min mens har inte kommit efter denna graviditeten så risken för att bli gravid är ju ganska minimal.. Men kommer det en så är den välkommen 😉
    Trevlig helg!
    Kram