Livet runt 40

Barn nummer två

Ja vi har alltså kommit fram till att vi ska försöka bli gravida igen. Vi kommer inte köra med ägglossningsstickor denna gång utan går på det vanliga hederliga köra så det ryker när man tror sig ha ägglossning.
Sen har man ju lärt sig att man inte har ägglossning varenda månad, vilket jag trott.
Jag är 34 år och det tar ju lite längre tid. Plus att min kropp måste vara redo igen. Så vi får se.
Nu är vi på’t igen och varje månad kommer nu bli spännande igen om man får mens eller inte. Eller så glömmer man bort det lite mer nu när man har skrutten. Vi får se.
Det kan dröja.
Sen får vi se om vi kommer spread the news när man får ett plus eller om vi håller det för oss själva ett tag. Det känns så, men vi får se.
Den senaste gången (Olivia) kom grannen förbi precis när plustecknet visat sig. Jag var skithispig och skitglad och berättade (skrek) att Andy var pappan. Haha. Ja vem annars??
Herregud vilken träff hon kom in på.
Men vi får se…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia...Mamma till Lexie

    Åhååå fick en liten rysning va mysigt!!!
    Tufft av Er att börja så fort igen.. Vi vill ju också ha ett syskon men jag vet inte om jag klarar två småttingar själv. Visserligen hinner ju Lexie bli i alla fall MINST ett år om vi skulle börja nu… men sen kan det ju även ta längre tid som du säger…
    Men som sagt…tror det kan bli tufft att vara ensam varannan månad med två små…. även om jag inte vill vänta för länge innan ett syskon till Lexieplexie… 🙂

  2. heartan

    Kul att ni kör igång på nummer två! Var inte för säker på att det tar tid bara för att du är 34 – jag var 34 när vi bestämde oss för att börja och det tog bara tre månader utan några direkt ansträngda försök. 😛 Och då ska tilläggas att mina olika barnmorskor varit på mig sen jag var 20 med att jag var tvungen att skynda mig för jag skulle ha svårt att bli gravid. De hade fel hela bunten! 😀 Vi körde som ni tänkte, kör så det ryker utan stickor och stress, bara gravtest när mensen inte dök upp. (Hade just slutat med P-piller så inget sa ju att den hade kommit tillbaka ordentligt.)
    LYCKA TILL! Kram