Livet runt 40

Senil mycket?

Idag var det dags för passfotografering och efter en timmes sömn inatt fanns det mycket att jobba med i detta fejs. Efter 5 dl kaffe, ofantligt mycket spray och underlagskräm som skulle ta bort mina svarta ringar, men som istället framhävde dem så kom min mamma hit för att vara barnvakt.
Men tror ni jag hittade plånboken? Icke. Jag letade i 30 minuter, skällde och svor om vartannat. Ringde Andy och lät helt desperat och förbannad, men han hade den inte.
Jag hade lätt att hålla mig för skratt då. Efter enormt mkt letande så hittade jag plånboken i kylskåpet bland räkorna jag köpte på Coop igår. Hmm.. bra ställe. Där skulle iallafall inte en tjuv leta.
Jag stack till polisen och tog nog bland de fulaste korten någonsin på mig. Svarta ringar, lite lätt fnasigt hår efter jobbigt regn och så lite halv panikartade ögon på det. Mmm mikket sniggt.
Väl hemma förlade jag min mobil. Jag ringde 6 ggr till den och inte sjutton hjälpte det. Till slut hittade jag den under soffan. Vem har lagt den där liksom?
Nu är det bara till att leta på Olivia.. undrar var jag lade henne sist?
004
Feber status : 38.1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.