Livet runt 40

Busig tjej

Olivia har tagit stora steg i sin utveckling den senaste tiden och har lärt sig en massa hyss.
Vet inte om detta är det stora hyss-steget vi är inne i nu.

  • Hon slänger iväg sina saker- mamma o pappa plockar upp och vips är de nere på golvet igen och Olivia är sur. Vi plockar upp och hon slänger ner, så håller det på.
  • När vi byter blöja, har hon kommit på hur man knäpper upp den. Hon drar tag i klisterlappen och vips är den uppe. Detta görs även nattetid när vi vill sova. En natt här i helgen höll hon på 6-7 ggr så i mörkret när Andy bytte. Han väste lite för sig själv.. och då började jag skratta och han med.
  • Hon spelar på läppen.
  • Hon blåser bubblor så det sprutar mat hej vilt omkring sig.
  • När man lägger ner henne typ på golvet på rygg eller i sängen blir hon som en spratteldocka. Hon gör som typ övningen hoppa saxen, ni vet som man gjorde på gymnastiklektionen. Armar och ben ut och så ihop, armar och ben ut och så ihop. Flera flera ggr.. SKITSNABBT. Prova det om ni kan utan att bli trötta!
  • När man busar med henne och leker tittut (favvo) så kan hon bli överexalterad och skrika något så kopiöst högt att det är helt sinnesjukt att en sådan liten kropp kan åstadkomma sådana ljud.

Ja herregud.. vi kommer ha händerna fulla här snart. Nu går utvecklingen skitsnabbt framåt och det är bara att hänga på.
Häromdagen introducerades förresten Majskroken för första gången. Vi fick en hel påse av en snäll granne. Olivia verkligen älskar dem och det var väldigt spännande att få hålla i dem själv och käka.
Hon är även pigg på att hålla i nappflaskan själv och försöka dricka. Dock har hon inte kommit på hur man lyfter upp nappflaskan så det rinner ner i munnen. MEN hon vet hur man häller ut på golvet. Det minsann har hon lärt sig.
009
016Busigheten har hon säkert fått från pappa-genen.. Mamma är ju from som ett lamm.. *harkel harkel*

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.