Livet runt 40

Lite filmtips inför helgen – gamla som nya filmer

Jag orkade inte göra någonting igår kväll. Somnade på soffan runt niosnåret och det var med nöd och näppe jag tog mig in i sängkammaren.
Natten har varit bättre iallafall. Vi gav Oliven välling vid halv åtta snåret och hon drog i sig ca 100 ml och vid åtta sov hon gott i sin säng. Vaknade vid ett för nappinsättning och sov sen till fyra igen för första matningen sedan vällingintaget.
Vid halv sju var det däremot dags att gå upp för skrutt och även mig. Jag var piggare än igår iallafall.
Tänkte ge er tips på lite filmer vi sett den senaste tiden (eller rättare sagt jag.. andy somnar bara) och ge er lite tips på filmer ni inte behöver se.
Tips att se:
Easy A – Amerikansk komedi som visar hur snabbt rykten kan sprida sig och hur enorma de kan bli. Bra skådespeleri.
Svart katt, vit katt – Actionkomedi från 1998 som handlar om folk på Balkan och att det det enda rätta är kärlek. Efter filmen kommer ni bara sitta och sjunga Pitbull terrier. Grym film!!
The Rocker – Amerikansk komedi från2008 om en kille som blir sparkad från sitt band Vesuvius precis innan de slår igenom. Han är bitter och sarkastisk och bestämd att slå igenom än en gång, fast denna gång med ett bra mycket yngre band. Helt suverän film!
Napoleon Dynamite – Helt störd komedi om en nörd och hans ännu mer nördiga bror och kompisar. Man skrattar och skakar på huvudet filmen igenom.
Death at a funeral – Inte den nya från USA utan den brittiska. Den första versionen. Helt suveräna skådespelare med och den är så skruvad att man inte tröttnar på att se den flera flera gånger.
The Rite – Anthony Hopkins är präst som driver ut onda andar. Ganska bra film, fast inte så otäck.
Lägg inte ner din energi eller tid eller pengar på dessa:
My mom´s new boyfriend – Komedi med Meg Ryan och Antonio Banderas. En komedi om en mamma som bantar ner sig och tydligen blir oemotståndlig för alla män. Hon träffar en skurk och sonen som är FBI agent ska infiltrera. Dålig och icke trovärdig film. Det enda man ser är Meg Ryans förstörda plastikopererade läppar. Se inte.
The Dilemma – Komedi med bl.a. Vince Vaughn. Jag brukar gilla hans filmer, men allvarligt nu räcker det. Ännu en film där han snackar ihjäl sig. Dessutom är filmen förutsägbar och inte ens rolig.
Insidious – Skräckfilm om ett barn som hamnar i ett komaliknade tillstånd och onda andar som försöker ta över hans kropp. Inte speciellt otäck och påminner väldigt mycket om Poltergeist. No thank you
When in Rome – Urusel kärlekskomedi med bl.a. Josh Deshamel. Inte ens bra skådespeleri. Urk
The extra man – Drama med Kevin Kline . Konstig film om en konstig man som tar in en ung man som inneboende i sitt hem. Tycker inte filmen har något budskap och lämnar en bara funderades över varför man såg den.
Ikväll blir det att se Morning Glory. Den fick lysande recensioner på Mix Megapol häromdagen. Även det en komedi. Ikväll ska det även firas att Andy går på semester i veckorna 2. Ska bli roligt att ha han hemma.
Nu ska jag pussa på skrutten.
Hej svejs

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.