Livet runt 40

Här ska Po.p as och utveckling

Idag börjar rean hos Polarn och Pyret. Jag fick för 6 månader sedan ett presentkort från jobbet (som present när korven föddes) och idag ska jag ner och se om jag kan fynda något.
Hon behöver för tillfället: Linnen, tunna byxor, shorts, hel baddräkt och någon mer kortärmad body.
En del ska vi naturligtvis handla i Ullared, men jag gillar verkligen Polarns kläder. De är mjuka och goa, men sen har jag ett och annat att klaga på när det gäller deras storlekar. De är ju inte alls som de andra. Står det 62 på en body, så kan hon ha den när hon ska ha 68 typ. Fattar inte hur det kan skilja så mycket.
I Olivias utveckling sker en massa saker nu. Hon har börjat att prata tvåstavigt väldigt mycket sedan ett par veckor tillbaka. När hon sätter igång som mest låter hon som hon tullat på något alkoholaktigt och är lite berusad. Låter verkligen skitkul. Dada dada är det nyaste ordet hon kör med.
Hon vrider även runt sig när man lägger henne på golvet. Alltså inte snurrar runt utan vrider sig, drar sig runt. Dröjer nog inte förrän hon kanske kommer på att man kan krypa eller åla. Eller så gör det det.. Hon får ta det i sin lilla takt.
Har även upptäckt att hon börjat få mer hår på huvudet. Hennes lilla kala fläck hon haft i bak börjar sakteliga återhämta sig och uppe på huvudet börjar det bli ganska tjockt med ljust bebishår. Det täcker nästan hennes smultronmärke nu.
Ja det blev en tidig morgon det här med. Uppe med Olivia sedan 06. Det är härligt med barn :).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Timjanoakleja

    Vad kul med presentkort! Vi har oxå ett på just Pop, går och suger på karamellen… 🙂 Den söta sparkdräkten som Olivia hade morgongympa i hade G oxå när han var nyfödd! 🙂 Det är skumt med storlekar på barnkläder, tycker det skiljer på alla märken, inte bara Pop. Zara har tex jättesmå och HM är mindre än Lindex…
    Kul att hon ”pratar” så mycket!
    Kram