Livet runt 40

Dagens shoppingfynd!

Jag och min mamma drog oss iväg till stan idag. Hon för att fira 5 veckors semester kanske eller om det var för att träffa mig och Oliven, det förtäljer inte historien. Men nog fick sig Olivia en fin liten klänning av snälla mormor.
, 760058
Den kommer hon ha stor nytta av om den här värmen som kommit stannar kvar. Även av mig fick sig Olivia en liten klänning, denna gång från Lindex. Dock har Olivia redan kladdat ner klänningen med majs och potatispuré, så det blir bild en annan dag.
Jag hittade oxå 2 ursnygga armband jag länge suktat efter på nätet. Där kostade däremot ett armband nästan 300 kr och när jag idag såg dessa i en nyöppnad butik, med massor av fina accessoarer, höll jag andan när jag frågade om priset.
89 kr sa butiksbiträdet. Jag skyndade mig och sa : JAG TAR BÅDA! Och kolla in hur ursnygga och coola de är!

Dödskallarna är gjorda i sten. Till denna affär blir det besök fler gånger.. det vill jag lova. I like it.
Jag hittade även de här snygga skorna till min karl. Det är nog ta mig sjutton de snyggaste skor jag sett och med en sådan hunk jag har (som dessutom bara har 1 par skor hemma), så kunde jag inte låta bli.

Finns på Din Sko om ni är intresserade.
Ikväll blir det ekologiska entrecôter och Bingolotto. Laxåkören är med ikväll igen och då jag är en kvinna från Laxå, måste jag ju kolla.
Trevlig söndag på er allihopa!
Puss och kram från En 6 månaders Olivia.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra Linder

    Hur läger man till information och bild på sin profil som du gjort till högerspalten? har försökt jättelänge men förstår verkligen inte hur man gör… :/ Kram

  2. Lisa

    Klänningen och Andys skor = snygga
    Armbanden = mindre snygga;-)
    Stort grattis till lilla Oliven, redan 6 månader…!