Livet runt 40

Utflykter

Vi hade sedan några dagar bestämt att vi skulle åka till Tranhems Gård idag för inhandling av nystyckat kött o.d. Men imorse bestämde vi att vi drar mot Säffle och Grön Ko där de säljer ekologiskt kött istället. Sagt och gjort, så fick det bli.
Vi packade in oss i bilen och drog iväg.

Vi började med lunch och Olivia fick äppelgröt och puppe till efterrätt. Själva tog vi tagliatelle bolognese (naturligtvis gjort på eko nötkött). Smakade mumma.

Vi stod länge efteråt i affären och velade vad vi skulle ha med oss hem. Det fanns ju en hel del att välja på som ni ser på ovan bilder. Men det är ju mycket dyrare än i vanliga affärer, så tyvärr kan man ju inte hamstra på sig alltför mycket. Jag hade även velat köpt med mig ett sånt gosedjurshuvud att sätta på väggen. Olivia skrattade jättemycket åt dem, men det kanske finns i Ullared med. Det slutade iallafall med att vi köpte riktigt tjocka entrecotér, en hemmagjord dressing och nötfärs.
Efter en mysig vistelse drog vi vidare mot nya äventyr. Vi stannade till i Grums och hoppade in på en loppis, hittade tyvärr ingenting och efter det drog vi till Tranhems Gård där vi handlade lite mer nystyckat kött och en whiskeysenap och äppelmust. Jäklar vad mysigt det är att åka till gårdsbutiker och handla.
Till kvällsmiddag idag blev det provencalska kotletter och färskpotatis.. satans gött. Det känns att det är kvalitékött man stoppar i munnen. Dit blir det definitivt att åka till fler gånger.
Igår började vi med godnattvälling till Olivia. Hon drog lätt i sig 220 ml och sov sedan från 20,30 till 03 någongång inatt då hon var hungrig igen. Vaknade sedan 06 imorse, pigg som en lärka.
Det går ju åt rätt håll iallafall.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.