Livet runt 40

Inbjudningskorten


Oj vad ljust det blev.. Ja ja.. anyhow. Folk fick dem igår iallafall och hittills har redan 3 familjer anmält sig. Roligt minsann. 3 familjer = 9 personer redan.
Idag har jag för övrigt dragit igång ett projekt som jag bittert ångrar. Jag har börjat rensa ur garderoben och hängt upp sommar kläderna, klänningarna istället. Ena katten har använt ena garderoben till sin sängkammare så ni kan ju tänka er hårbollarna som ligger där i.. My godness.
Resetknapp någon?
Idag ska jag göra smakportion på morot. Men satan vad drygt det är att pumpa ur.. Jag använder en handjagare till att pumpa ur och det kommer ju ta mig tusan knappt något alls. Jag har även fått en riktig ordentlig pump, men den har jag inte lyckats få igång överhuvudtaget. Även den är en handjagare men av den bättre varianten.
Ja ja.. vi har iallafall införskaffat en ny vitlökspress vi ska pressa maten igenom. Gud så smarta vi är.. haha

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.