Livet runt 40

Magvärk och nattning

Denna dag har präglats av magvärk. Rännis. Mindre kul namn på mindre kul åkomma. Tror dock inte det är maginfluensa utan någon bakterie som bosatt sig i tarmen. Andys syster och mamma låg idag och hade fått springa på toa. Likaså Andy. Jag skulle varit med på årsmöte ikväll, men jag vill ju inte riskera att smitta (ifall det nu skulle vara ngt annat) 3 hus, så jag lämnade in min fullmakt och satt kvar i soffan.
Förresten.. våra nattningsrutiner fungerar ypperligt. När jag nattar sjunger jag 6 sånger, 3×2 (jag sjunger de 3 godnattvisor jag kan 2 gånger vardera) och så buffar jag i stjärten, om man kommer åt då hon ligger och sparkar benen rätt upp i luften tusen gånger och vänder och vrider sig som en orm. Efter denna procedur plus att jag fått stoppa in nappen och slängt över snutten över ansiktet några gånger sitter jag bara på sängen. Säger ingenting. Bara sitter. Sen vandrar jag utåt även om hon inte sover.
Vi kanske får gå in 2 ggr och plugga in nappen i munnen igen, men sen ligger hon där och fingrar och gosar med snutten tills hon somnar.
OCH det bästa av allt. Hon sover bättre om nätterna. Igår sov hon mellan 20-01 innan det var dags för första nattmatningen. Sedan var det dags igen vid 04 och sedan frukost vid 06.
Likaså natten innan.
Får se hur det blir inatt. Idag har Andy nattat på samma vis och det gick skitbra. Så hon kanske sover till 01 inatt med. Nu kanske ni tycker att jag ska passa på och gå och lägga mig oxå nu när hon sover, men vad sjutton.. man måste ju få vuxenmys någon gång oxå..
Hej hopp för idag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fröken M

    Jag har nog mest haft tur när det gäller samarbeten och tävlingar. Jag får en hel del förslag på mailen och nappar på dem jag själv gillar – andra tackar jag nej till. Men många av erbjudandena kommer från en och samma PR-byrå…