Livet runt 40

Överraskning

Idag överraskade jag gubben med att ha storstädat tills han kom hem. Så fort han kom hem från träningen stack jag till ICA och bytte ett Libero paket nummer 3 (4-8 kg) till ett paket nummer 4 (7-14 kg). Tycker inte de där blöjorna riktigt håller upp till 8 kg som det står på paket nummer 3. Det har flera gånger slutat  med att hon bajsat rakt igenom alltihopa, upp över ryggen. Stackars lilla hjärtat.
Nu väger hon cirka 7 kg, så det är lika bra att gå upp en storlek innan det når rock bottom. Vågar inte riktigt utmana mer än vad vi gjort hittills.
Men nu har vi alltså nummer 4 – active hemma.. Shit.. hon börjar bli så stor lilla hjärtat. Man märker sån skillnad på henne och hennes beteenden. Bara för någon dag sen började hon återigen att suga frenetiskt på sin underläpp. Detta beteende gjorde hon när hon föddes med och det har hon nu återtagit.
Anyhow.. jag stack iallafall iväg till ICA och därefter till Happy Kitchen och inhandlade sushi till Andy. Detta älskar han verkligen och han blev skitglad när jag kom hem. Själv köpte jag mig en grillad kyckling. Fan inte dumt det heller.
Olivia fick sig lite bröstmjölk hon. Idag åt hon förresten 3 teskedar potatismos, men då jag tittade på Rio samtidigt, så var det väldigt svårt att få kontakt med minimänniskan. Tecknad film är verkligen något som drar redan.
Nej nu väntar jag in gubben för lite mys i soffan. Nya nattningsrutiner pågår.. Inatt ska han förresten gå upp och ge ersättning till Olivia. Får väl se om jag sover eller inte. Spännande natt detta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.