Livet runt 40

Hittills

har jag hunnit med en timmes promenad i den sköna solen, hämtat ut Olivias inbjudningskort till namngivningsceremonin, låst in mig i sovrummet med korven då det i vardagsrummet befann sig en enorm levsfarlig livslevande geting som ville munhuggas.
Usch hur ska jag kunna vara pedagogisk?? Fy fan.. *ryser*
Nu är det middagsdags och sen blir det till att skriva kuvert.. Om jag bara kunde göra klart inbjudningslistan. Det är svårt att veta vilka man ska bjuda. Var stoppet ska gå… Vet bara att lokalen rymmer 70 pers-.. så där är taket. Kanske låter mycket, men när man tittar på antalet varje familj består av.. så blir det inte så mycket egentligen.
jaja.. större problem har man ju haft att tampas med.. så det blir nog bra.
Tyvärr blev inte tack korten så bra som jag trodde och inte heller en av presenterna.. jäkla skit.. så vi får väl se hur det blir med dem… Vore ju synd att förkasta 100 tackkort.  Får kolla med den andra hälften när han kommer hem.
Nej nu blir det bacon och Hem till gården.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia...Mamma till Lexie

    Nej nu får du ge dig… Hem till gården!! Ha ha.. men ja..jag vet hur det är att börja titta på något man aldrig tidigare kollat på.. så blir det när man går hemma och stökar. Själv snöade jag in på Sjunde himlen (5:an) ett tag… otroligt larvig serie.. men jag satt ändå som klistrad! ha ha..