Livet runt 40

Tatueringsdags

Efter babyrytmiken i onsdags gick jag förbi en tatueringsstudio här i stan och bokade inte mindre än 2 tatueringstider.
Jag har länge gått och grunnat på vad och när jag ska göra dessa. Den första blir ett hjärta i 3D (ja nästan iaf) med banderoll som Olivias namn ska stå i.
Den andra tatueringen som jag antagligen får dela upp blir en half-sleeve. Vänster arm. Där vill jag ha en massa blommor i lite mer cartoonaktigt. Han som ska få göra dessa kommer att få ganska så fria händer. Ska dit några veckor innan så han kan få rita upp dem.
Fatta att jag har fått boka in en HELDAG för min arm. Jag kommer fan dö av smärta.. Det längsta jag suttit hittills är ju typ 3 timmar. Sweet sweet lord.
Men shit vad kul det ska bli när det är klart.
Hjärtat har jag inte riktigt bestämt mig än om det ska bli på handleden under min stjärna jag har där eller om det ska bli på höger axel. Tror tatueraren får bestämma där med.
Man blir verkligen beroende av tatueringar när man väl gjort en. Och till alla er som säger ” Tänk sen när du blir gammal.” Ja tänk.. då sitter vi där med våra rynkiga kroppar som är fyllda med tatueringar.. Värre kan man ju ha det.. eller?
Om det är mitt största bekymmer som gammal på vårdhem får jag nog vara nöjd.
Och så länge som jag gått och tänkt på mina tatueringar, vet jag att jag inte kommer ångra mig. Jag gör mig ju liksom lite snyggare bara :D.
Här kommer länken till killen som ska tatuera mig iallafall. Gå in och kolla på ursnygga motiv!
FishEyeInk
Sen får det nog vara bra… för ett tag iallafall ;).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.