Livet runt 40

Sista babyrytmiken idag

Jag och Olivia går idag ner för sista babyrytmiken. Det har varit skitkul att vara där nere och träffa en massa andra barn och sjunga ihop. Man har märkt en enorm förändring hos Olivia när vi varit där. När vi började var hon blott 3 månader och låg mest på golvet, nu när hon är 5 månader står hon upp och ned och hoppar och sjunger (?) på sitt sätt. Hon kollar in de andra barnen med nyfikenhet. Eller ja kollar är väl ett understatement, hon stirrar ut de andra.
Men vi har satt upp oss på önskelista att det ska fortsätta till hösten igen. Idag får vi med oss ett häfte hem med alla sånger vi sjungit på rytmiken. Ja då jäklar vad vi ska sjunga.
Igår kväll vet jag inte vad det tog åt Olivia. Hon bara vägrade sova och då resulterade det ju i att hon blev övertrött och började tokskrika. Verkligen gallskrika. Vi prövade allt, vagga, vyssja, buffa, sjunga, puppa, leka (japp) och till slut vår bästa vän barnvagnen. Andy körde henne runt i lägenheten (men det går inte att gå i en 2:a) och till slut blev hon tyst. Vet inte om hon kanske var rädd för åskan, för shit vad det brakade loss här igår.
Plus inatt sov hon sammanhängande 4 timmar och jag då 3 timmar av dem. Jag var skitlycklig när jag vaknade halv 1 inatt och tänkte att shit.. nu kanske hon sover till fyra, men ICKE. Skrattar bäst som skrattar sist my dear.. Halv tre vaknade hon igen och så klockan 5 och sen var det dags att gå upp tyckte skrutt vid halv 7.
Man tackarr.. häromdagen när jag berättade min plan/önskemål för Andy och kommenterade att jag kanske skulle få sova en hel natt började jag allvarligt att gråta.. haha.. börjar man vara extremt trött nu då eller?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.