Livet runt 40

Uppdatering bebis utveckling

Det sker verkligen saker hela tiden nu. En sak som inte var rolig på måndagen kan vara skitkul på tisdagen. Hon härmar oss mer och mer och är jättenyfiken på vad som sker bakom ryggen. Hon vänder sig om flera gånger och kollar vad som sker bakom ryggen när man håller henne så hon står.
Hon greppar lätt saker och kan flytta dem mellan händerna. Nappen tar hon ur munnen och tittar på den och stoppar tillbaka den i mun igen. Alla saker som hon får tag i i näven ska stoppas in i mun, så vi kommer få fullt upp med denna dam!
Det märks redan att hon är en bestämd liten dam (skönt egentligen). Hon är en glad skit som alltid (ja faktiskt) vaknar på bra humör och skrattar. (Detta märker dock inte folk som kommer hit eller som vi besöker då hon ständigt stirrar ut folk och de får kämpa järnet för att få henne att skratta).
Hon är väldigt nyfiken på när vi äter och följer maten från vår tallrik till mun (ja hon verkar vara sugen på att själv få smaka – hmm.. ångest).
Hon gillar musik och gärna Gummibjörn på Youtube.
Hon är en matgourmand, något annat kan det ju inte vara då hon verkligen älskar att puppa och gör det gärna varannan timme eller var tredje. Natten ska det helst vara varannan så lilla mamma inte får sova.
Jag har oxå märkt att hon försöker få oss att börja skratta nu med. Hon gillar att spänna hela kroppen och liksom hålla andan medan hon gör det. Hon spänner sig och tar i för kung och fosterland och så tittar hon på oss om vi börjar skratta. Och det gör man ju för det ser ju skitkul ut. Och då gör hon det igen.. och igen… och igen. Hon kommer ha enorma benmuskler den lilla damen när hon växer upp.
Dessutom älskar hon att bada och då stå på egna ben och hoppa upp och ned konstant!
Det är så himla roligt att se henne utvecklas och se den person hon kommer bli. Alla saker som sker är ju spännande.
Idag ligger hon och gymmar lite till sitt eget förtret. Hon har väl träningsvärk efter allt spännande.
Släpp kylskåpet Olivia och slappna av en sekund! 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Timjan o Akleja

    Åh sötnosen! 🙂 Vad kul att det händer så mycket hela tiden!
    Men varför är det ångest att hon vill smaka? Det är väl kul att testa med smakportioner – och skönt att slippa amma så ofta… eller?
    Kram

  2. Timjan o Akleja

    Åh sötnosen! 🙂 Vad kul att det händer så mycket hela tiden!
    Men varför är det ångest att hon vill smaka? Det är väl kul att testa med smakportioner – och skönt att slippa amma så ofta… eller?
    Kram