Livet runt 40

Så här dagen efter

Helgen har gått i ett och jag har inte ens hunnit blogga. *skamsen*, men här kommer iallafall en rejäl uppdatering.
I fredags kom min vän Minna hit på middag. Vi skulle laga den sista måltiden ur Linas Matkasse – Doro Wat, en etiopisk kycklinggryta med kokt ägg. Hela receptet kändes suspekt, men herregud så god den blev.

I lördags var vi alltså på Barnmässan. Jag hade aldrig varit där förut så mina förväntningar var tyvärr ganska höga.
Direkt när vi kom in spanade jag in Ann Söderlund och styrde mina fötter dit. Jag har tänkt att köpa hennes bok tidigare och varför inte få den till mässpris och signerad! I väntan på att Andy och min syster skulle komma in (de valde en annan kassa) så stod vi (jag och min nya kompis Ann) och pratade. Om bebisar såklart och mammaskapet. Satan vad trevlig hon är! .. och kolla vad hon skrev i boken:

Ann å ja… min nya kompis. Kanske ska ta å höra av mig till henne och ta en fika när man har vägarna förbi. Hon skulle ju ändå välja en Kronans barnvagn nästa bebis (om hon ska ha fler). Vi har mycket att tala om.
Jag trodde faktiskt att själva mässan skulle vara större och ha fler utställare. Jag var på jakt efter dreggellappar/scarfs, men fann inga som föll mig i smaken. Sen tyckte jag de var för dyra tyvärr. Jag har blivit Ullarediserad och jämför allt med Gekås. Där hittade jag dregglisar som kostade runt tjugolappen och dum som jag var köpte jag bara 2 st. Men hur skulle jag veta att man behöver ett tjog?!
Det som var mest roligt med hela mässan var alla komplimanger som Olivia fick. Var vi än gick med henne hörde vi folk kommentera att hon var så söt. Lika bra att hon inte förstod vad som sades, så hon inte blev dryg när vi kom hem.
Igår trodde jag att vi skulle köra en storstädning av lägenheten och Andy skulle byta ut en fönsterlist, men icke. Jag hann iallafall dammtorka och Andy hann åka till Biltema o ICA Maxi, men sen var det besök igen. Denna gången av 2 killkompisar till mig från Karlskoga. Jag har inte träffat dem på väldigt länge så det var skitkul att de kom förbi.
Vi satt och uppdaterade vad som hänt sedan sist och allt till Olivias förtjusning. Hon skrattade högt flera gånger, så mammahjärtat och pappahjärtat alldeles svämmade över.
Killtjusare allaredan.. det kan aldrig sluta bra. Vi måste nog ta ett snack med henne snart.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.