Livet runt 40

Helgen

Helgen har varit fylld med besök. I fredags gjorde vi en roadtrip till Karlskoga och besökte Andys bror.
Och sover man i Karlskoga och inte orkar laga mat, då är det en kebabpizza på Mem&Zin som gäller. Det är den godaste kebaben i hela stan. Dessutom har jag inte hittat någon god kebab här i Karlstad, så kebab blev det i fredags.
Oliven gillar att hänga med de stora grabbarna som ni ser.

På lördagen kom Andreas mamma och syster för att hälsa på (mest Oliven). Även den dagen var mkt mys.
Fina faster blev helt såld på Oliven och det var ömsesidigt. Olivia skrattade högt flera gånger åt både faster och farmor. Satan vad härligt det är att höra. Då smälter mammahjärtat.
Idag kom pappa/morfar och hälsade på. Någon (missjoi) fyller ju liksom år imorgon och pappa kom därför in med present och blöjor. Kan man få någon bättre present än blöjpaket? Det går ju liksom åt ett par stycken om dagen.

Nu på eftermiddagen tog jag med mig mammi och handlade på Maxi. Jag vann kanske världens bästa present för 2 veckor sedan som kommer att levereras imorgon någongång mellan 17-22 imorgon. Mer info kommer. Ska bli riktigt roligt och intressant att testa detta koncept!
Kvällen kommer att spenderas i soffan, lite lätt utslagen. Jag är så sjukt trött ( jag har liksom en bebis som vaknar 06 jämt nu och vaknar typ varannan var tredje timme varje natt för puppning). Ska försöka hålla mig vaken till Big Brother. Den där Rodney har ju redan varit ” otrogen ” mot sin ”fästmö” som blev utröstad nyss. Fyra dagar tog det.. äkta kärlek? I think not. Tragisk person.
Nu blir det risgrynsgröt för blodsockret börjar sjunka känner jag.
Hej hopp

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.