Livet med en Tom – om livet med min prins

Graviditet och värk

Här befinner jag mig i vecka 32 och jag har under min graviditet haft det hyfsat lätt. Kroppen har varit med rätt enkelt.
Har nog svårt att klaga, men visst är det slitigt för kroppen. Nu är det mesta jobbigt, jag kan knappt gå i trappen utan att bli andfådd och låta som ett tröskverk. Ryggen gör ont om jag sitter, om jag står och om går. Klockan är åtta och jag ligger till sängs, visserligen med tvn som sällskap och ett visst pyre som sparkar för fullt.

Annars är det full koll som gäller från nu i förra veckan var det mvc kontroll inget konstigt har gått upp sex kilo hittills. Jag är lite större om magen än genomsnittet fortfarande. Bebis mår bra och inga fel på mina värden. Denna vecka är det specialist mödravården som gäller och koll på trombocyter, moderkakorna och om det finns några tecken på tidig förlossning. Spännande att höra allt. Sedan är det mvc igen nästa vecka. Känner mig väl omhändertagen för jag är inte som det står i boken från mvc en vanlig omföderska, jag ingår i gruppen riskförlossning. Så jag och min stab håller tummarna att det är i alla fall en månad kvar tills pyret vill kika ut.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.