På tal om mitt inlägg från imorse där jag tog upp kost & hälsa. Dessa kesopannkakor som jag åt till frukost imorse innehåller en helt perfekt balans mellan protein och fibrer och innehåller bara 4 ingredienser.
Här kommer receptet =) ♡ ♡ ♡
Du behöver (4 portioner, 8 pannkakor):
♥ 2,5 dl glutenfria havregryn
♥ 6 äggvitor eller 3 hela ägg.
♥ 250 gram keso
♥ 1 tsk kanel
70 – 100 kcal per pannkaka beroende på val av keso samt val mellan äggvita/helt ägg.
Gör så här:
Mixa alla ingredienser i en matberedare eller med en stavmixer. Mixa till en jämn smet.
Lägg 1/2 dl smet i en teflonstekpanna.
Stek tills det dyker upp små bubblor på pannkakan. Vänd pannkakan och låt steka i ytterligare 2-3 minuter.
Lägg pannkakan på en tallrik upprepa proceduren tills alla pannkakor är stekta.
Går att förvara i kylskåp i upp till en vecka och frysen i upp till en månad =)
Ät gärna med färska bär eller om du vill ha det väldigt krämigt: Grekisk yoghurt.
Läs även:
DEN GODASTE KLADDKAKAN JAG NÅGONSIN ÄTIT!
Dom var supergod och barnen älskade dom.
Åhh vad kul att ni gillade dem ?❤❤
Måste prova detta ???? brukar göra bananpannkaka men ska testa dessa med??
Åhh vad kul! =) Säg gärna vad du tyckte sen 😀 KRAM!! <3
Absolut de ska jag göra! ? Kram <3
Kram!! ❤❤❤
Åh så gott det låter 🙂
Ja du måste testa ??❤
mums vad gott det ser ut 🙂
TACK fina du!! ❤❤❤❤