Laila Högfeldt

Bubbel- Hästsvans =)

2017-11-17-126823753.

Toppen hittar du HÄR

Nu när det börjar närma sig jul och så kommer många fester upp på agendan. Julbord, julfest, mingel och massa annat roligt. Därför tänkte jag idag om en look som gör frisyren lite mer lekfull.

Denna frisyr tog inte mer än fem minuter att göra. Det enda man behöver är en hårsnodd och gummiband alternativt smalare hårsnoddar.

2017-11-17 1277681205..jpg

Gör så här:

Sätt upp håret i en tofs på huvudet med hjälp av ett gummiband. Vira en slinga runt hårsnodden.

Sätt ett gummiband där den första tredjedelen av håret slutar. Dra i håret över gummisnodden så att det blir en ”bubbla”. Spraya om du har väldigt glansigt och kalt hår så att bubblan håller sig.

Fortsätt med nästa gummiband i mitten på håret och gör samma sak där, en bubbla. Sist sätter du en gummisnodd längst ner och gör även där en bubbla. Har du längre hår kan du bygga på med fler ”bubblor”.

Rätta till bubblorna så att de blir lika stora. Avsluta med spray. =) ♡

2017-11-17 12306586035..jpg

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    SÅÅÅ FINT!! Det ska jag verkligen ta och testa. TACK för tipset och för världens bästa blogg. Är helt beroende och kikar in här minst 10 gånger per dag. ???

  2. Josefin

    Såå snyggt!! Har velat göra denna frisyren länge men aldrig kommit till skott, men nu MÅSTE jag göra den i veckan! Brukar göra samma höga tofs fast med en fläta/fiskbensfläta istället för bubblorna. Har så långt hår och då kommer allt verkligen bort från ansiktet ? ?

    1. lailahogfeldt

      Men åhh!! Tack 😀 Jaaa, nu måååste du ju bara testa!! =) Inte alls svårt och precis som du säger så är det så skönt att få bort allt hår från ansiktet =) <3