Laila Högfeldt

Godis för 160 kr

Igår myste vi hemma heeeeela dagen. Vi tvättade tre tvättmaskiner i följd efter USA-resan och vi städade (vår städerska är bortrest i en månad så vi kämpar på här hemma). Att städa är så tråkigt eftersom att det tar tid och energi. Däremot så tycker jag att ingen städar så bra som jag, så därför gillar jag även att städa själv.

Drömmen hade varit att kunna städa i flera, flera dygn och städat huset kliniskt rent. Tyvärr finns varken tid eller ork till det. Eller nej förresten. Drömmen hade varit att ha en städerska som kunde plocka, tvätta, sortera och visste var allt hade sin plats i hela huset. Så att man slipper allt plockande, sorterande etc. Hittills har jag inte träffat på någon sådan. Så letandet fortsätter…

screenshot_20171118-2153551188534729.jpg

Igår köpte jag massa godis från Tweek. Vanligt godis är ju ”godare”, men sanningen är att jag inte blir lika äckligt mätt eller sockerhög från Tweek-godis. För er som inte vet så innehåller Tweek 95 % mindre socker än vanligt godis samt 50 % mindre kalorier. Godiset innehåller även naturliga färger och aromer samt har högt fiberinnehåll. 

screenshot_20171118-215435100628617.jpg

Jag köpte godis för 161 kr. Dyrt!! Som tur var åt vi inte upp allt godis utan har ca halva påsen kvar, haha =) 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.